Заев објави моќно видео кое го “запали” интернетот: После ова веќе се’ е појасно!

– Европската Унија има пазар од 500 милиони потрошувачи

ЕУ за Македонија значи достапност од 250 пати поголем пазар, за домашните бизниси. Влезот во Унијата за Македонија значи 5 пати повисок животен стандард. Членството во ЕУ значи сигурна економија за Македонија и повеќе странски инвестиции.

☑️ ЗА нови работни места;
☑️ ЗА повисок БДП;
☑️ ЗА повисок стандард;
☑️ ЗА подобар квалитет на живот, ЗА СИТЕ!, напиша премиерот Зоран Заев на социјалните мрежи објавувајќи го следното видео:

 

– Европската Унија има пазар од 500 милиони потрошувачи

ЕУ за Македонија значи достапност од 250 пати поголем пазар, за домашните бизниси. Влезот во Унијата за Македонија значи 5 пати повисок животен стандард. Членството во ЕУ значи сигурна економија за Македонија и повеќе странски инвестиции.

☑️ ЗА нови работни места;
☑️ ЗА повисок БДП;
☑️ ЗА повисок стандард;
☑️ ЗА подобар квалитет на живот, ЗА СИТЕ!, напиша премиерот Зоран Заев на социјалните мрежи објавувајќи го следното видео: