Долго била отсутна од дома. Погледнете кој намногу се израдувал кога се вратила

Долго била отсутна од дома. Погледнете кој намногу се израдувал кога се вратила!

Ова е вистинска љубов. Девојче било отсутно некое време и не поминувала време со своето омилено животно – нејзиното магаре.

Кога конечно се вратила, отишла да го види. Оваа глетка го разнежни светот.

https://www.youtube.com/watch?v=kMA7c6Ai0vM