Еве како се асфалтираат патиштата во Австралија (Видео)

Еве како се асфалтираат патиштата во Австралија (Видео)

Погледнете со каква технологија и брзина се асфалтираат патиштата низ Австралија.

Погледнете ја оваа технологија за изградба на патишта…

Стотици километри може да се изграддат во еден ден, толку брз и неверојатен начин…