Доаѓа нов радар: Полицијата од сега нема да мери само брзина, обратете внимание и на ова нешто

Американската компанија „ComSonics“ од Вирџинија направила уред кој изгледа како класичен радар за брзина, но тој уред отчитува фреквенции на

Read more