Лимузината на претседателот е најбезбедното возило на светот. Вакво нешто нема ни на филмовите!

Претседателската лимузина е најбезбедното возило на светот. Вакво нешто нема ни на филмовите со Џејмс Бонд! Претседателот на Соединетите Американски

Read more