Работното време ќе трае 6 часа: Луѓето треба да имаат повеќе време за семејството и приватниот живот

Шведска целосно преминува на шестчасовен работен ден во обид да ја зголеми продуктивноста и да ги направи луѓето посреќни така

Read more

Зоран Заев објави моќно видео после кое многу работи стануваат појасни

– Како дел од НАТО, македонската сигурност е обезбедена, територијалниот интегритет гарантиран, а границите зацврстени. #МКвоНАТО #ФактиЗаДоговорот, објави премиерот Зоран

Read more