Заборавете на норвешките радијатори, со овој шведски изум заштедете и стоплете ја куќата

Ако ги послушате Швеѓаните, следните зими би можеле да плаќате значително помали сметки за струја. Имено, шведската компанија SolarTech која

Read more

Температурите ќе опаднат, а заледените реки и снегот ќе станат честа појава – не очекува „мини ледено доба“

За 12 години, на Земјата ќе почне ново „мини ледено доба“, кое накратко ќе го прекине глобалното затоплување, тврдат британски

Read more